Huisartsen

Michel Schuring
Michel SchuringHuisarts
Na mijn afstuderen in 2005 wist ik meteen dat ik graag een eigen praktijk zou willen. Ik ben toen direct begonnen in een tijdelijk pand aan het Oosteinde. In 2007 ben ik samen met mijn assistente Wilma verhuisd naar ons huidige onderkomen. Sindsdien heb ik vele collega’s mogen verwelkomen. We werken er met ons team hard aan om de patiënt goede zorg te verlenen.

Aandachtsgebied:
  • Kleine chirurgie & diabetes

Hanneke Janssens - van Velsen
Hanneke Janssens - van VelsenHuisarts
Sinds 2007 ben ik als huisarts werkzaam bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
In 2015 heeft de praktijk een nieuw gedeelte geopend: een wederom moderne en fijne praktijkruimte. Afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in de zorg. Ondanks deze veranderingen kunnen wij nog steeds onze doelstellingen behalen: goede en laagdrempelige zorg op de juiste plaats.
Aandachtsgebied:
  • Plaatsing spiralen & CVRM

Bas van Beek
Bas van BeekHuisarts
Als huisarts ben je van alle markten thuis, en dat vind ik een grote uitdaging. Van burn-out tot ingegroeide teennagel, van borstvoedingsproblemen tot euthanasie. We hebben een groot team dat veel in huis heeft om samen met u tot de juiste zorg te komen. Kernwoorden: enthousiast, positief ingesteld, geïnteresseerd en chaotisch.
Aandachtsgebied:
  • GGZ & CVRM

Mariëlle van Veldhoven
Mariëlle van VeldhovenHuisarts
Na enkele jaren zowel bij Huisartsenpraktijk Wateringse Veld als bij andere praktijken te hebben waargenomen, zal ik vanaf heden deel uit maken van het vaste huisartsenteam van de praktijk. Dankzij het grote en bekwame team kan ik mijn werkzaamheden secuur en adequaat uitoefenen in deze moderne, stadse praktijk.

Aandachtsgebied:
  • EHBO & astma/COPD

Marit van Tellingen
Marit van TellingenHuisarts
Mijn naam is Marit van Tellingen. Ik ben al enige jaren huisarts. Afgelopen jaren heb ik in de regio Haaglanden waargenomen bij verschillende huisartspraktijken, waaronder ook deze praktijk. Vanaf 1 juli zal ik het team van huisartsen komen versterken, eerst op wisselende dagen en vanaf half september op maandag en woensdag.