Interesse in een functie als Verpleegkundig Specialist of Doktersassistente? Wij ontvangen graag je brief en C.V.

Huisartsen

Michel Schuring
Michel SchuringHuisarts
Na mijn afstuderen in 2005 wist ik meteen dat ik graag een eigen praktijk zou willen. Ik ben toen direct begonnen in een tijdelijk pand aan het Oosteinde. In 2007 ben ik samen met mijn assistente Wilma verhuisd naar ons huidige onderkomen. Sindsdien heb ik vele collega’s mogen verwelkomen. We werken er met ons team hard aan om de patiënt goede zorg te verlenen.

Aandachtsgebied:
  • Kleine chirurgie & diabetes

Hanneke Janssens - van Velsen
Hanneke Janssens - van VelsenHuisarts
Sinds 2007 ben ik als huisarts werkzaam bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
In 2015 heeft de praktijk een nieuw gedeelte geopend: een wederom moderne en fijne praktijkruimte. Afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in de zorg. Ondanks deze veranderingen kunnen wij nog steeds onze doelstellingen behalen: goede en laagdrempelige zorg op de juiste plaats.
Aandachtsgebied:
  • Plaatsing spiralen & CVRM

Bas van Beek
Bas van BeekHuisarts
Als huisarts ben je van alle markten thuis, en dat vind ik een grote uitdaging. Van burn-out tot ingegroeide teennagel, van borstvoedingsproblemen tot euthanasie. We hebben een groot team dat veel in huis heeft om samen met u tot de juiste zorg te komen. Kernwoorden: enthousiast, positief ingesteld, geïnteresseerd en chaotisch.
Aandachtsgebied:
  • GGZ & CVRM

Mariëlle van Veldhoven
Mariëlle van VeldhovenHuisarts
Na enkele jaren zowel bij Huisartsenpraktijk Wateringse Veld als bij andere praktijken te hebben waargenomen, zal ik vanaf heden deel uit maken van het vaste huisartsenteam van de praktijk. Dankzij het grote en bekwame team kan ik mijn werkzaamheden secuur en adequaat uitoefenen in deze moderne, stadse praktijk.

Aandachtsgebied:
  • EHBO & astma/COPD

Marit van Tellingen
Marit van TellingenHuisarts
Mijn naam is Marit van Tellingen. Ik ben al enige jaren huisarts. Afgelopen jaren heb ik in de regio Haaglanden waargenomen bij verschillende huisartspraktijken, waaronder ook deze praktijk. Vanaf 1 juli zal ik het team van huisartsen komen versterken, eerst op wisselende dagen en vanaf half september op maandag en woensdag.
Mary Groeneveld
Mary GroeneveldVerpleegkundig Specialist
Mijn naam is Mary Groeneveld en ik werk sinds 2012 in de huisartsenpraktijk. Hiervoor was ik werkzaam bij WZH. Ik houd mij vooral bezig met ouderenzorg, eigen spreekuren en kwaliteitsbeleid. Daarnaast heb ik bijzondere interesse in de begeleiding in de laatste levensfase. Tevens begeleid ik als VS de oncologische patiënt in elke fase (behandeling, palliatieve zorg, nazorg) na de diagnose kanker.
Saskia Kobes
Saskia KobesVerpleegkundig Specialist
Na vele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdeling orthopedie, ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding tot Verpleegkundig Specialist en heb per september 2017 mijn diploma. Het werk in de huisartsenpraktijk is erg divers. Naast het houden van spreekuren, leg ik veel visites af voornamelijk bij ouderen. Als VS begeleid ik de oncologische patiënt in elke fase (behandeling, palliatieve zorg, nazorg) na de diagnose kanker.
Elise Keus
Elise Keus Physician Assistant
Na bijna 5 jaar bij de praktijk het vak doktersassistente geleerd en uitgeoefend te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb binnen de praktijk mijn Master Physician Assistant behaald. Ik heb eigen spreekuren en overleg zo nodig met de huisarts.
Manou van Everdinck
Manou van EverdinckPraktijkondersteuner
Het vak praktijkondersteuner geeft mij al vele jaren energie. Ik vind het fijn om mijn patiënten te ondersteunen en adviezen te geven. Mijn speciale interesse gaat uit naar diabetes (suikerziekte). Naast patiëntenzorg besteed ik tijd aan het borgen van de kwaliteit van zorg.
Ditteke Ernst
Ditteke ErnstPraktijkondersteuner
Als praktijkondersteuner heb ik mijn eigen patiëntengroep. Tijdens de consulten begeleid ik hen bij het stoppen met roken, het juist innemen van medicatie, het volgen van de juiste leefstijl: kortom alles waardoor zij zich beter gaan voelen. Naast consultvoering besteed ik tijd aan het borgen van de kwaliteit van zorg.
Carlijn Nauta
Carlijn NautaPraktijkondersteuner i.o.
Mijn naam is Carlijn Nauta. Ik heb jaren ervaring als verpleegkundige op (kinder) IC. Nu is het tijd voor wat anders! Na gedegen onderzoek heb ik besloten om in de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner te willen gaan werken. Hier volg ik nu de opleiding voor en de praktische ervaring doe ik op in deze praktijk onder begeleiding van Ditteke, Manou en huisarts Marielle van Veldhoven.
Maaike Vierbergen
Maaike VierbergenPraktijkondersteuner-GGZ
Mijn functie binnen de huisartsenpraktijk is praktijkondersteuner- GGZ. Ik ondersteun, na doorverwijzing van een van onze huisartsen, zowel volwassenen als kinderen door het voeren van langdurige gesprekken. Samen stellen we doelen en werken we eraan om een betere geestelijke gezondheid te bereiken.
Wilma Voogt
Wilma VoogtDoktersassistente
Al vele jaren werk in de praktijk als assistente. U ziet mij aan de balie, spreekt mij aan de telefoon of komt bij mij op het spreekuur als u bijvoorbeeld uw oren wil laten uitspuiten, een wrat wil laten aanstippen of uw bloeddruk wil laten meten. Naast al het zichtbare werk verricht ik ook veel administratieve taken zoals postverwerking en in- en uitschrijvingen.
Lotte Alkemade
Lotte AlkemadeDoktersassistente
Na mijn stage hier bij de huisartsenpraktijk, heb ik eerst wat invalwerk gedaan en per september 2018 ben ik hier 4 dagen per week werkzaam als doktersassistente. De dynamiek van een huisartsenpraktijk spreekt mij enorm aan.
Leonie van Veen
Leonie van VeenDoktersassistente
Ik heb enige jaren als huidtherapeute gewerkt. Vorig jaar ben ik na stage te hebben gelopen bij deze huisartsenpraktijk geslaagd voor de opleiding doktersassistente. Ik werk met veel plezier en vind het werk nog afwisselender dan gedacht.
Mariëlle van Zeyl
Mariëlle van ZeylDoktersassistente
Na enkele jaren als apothekersassistente gewerkt te hebben, ben ik bij deze huisartsenpraktijk als doktersassistente in opleiding gekomen. Door mijn kennis opgedaan in de apotheek kon ik de opleiding snel doorlopen en nu ben ik alweer enige jaren een vast gezicht en aanspreekpunt bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
Joy Reijgersberg
Joy ReijgersbergDoktersassistente
Mijn opleiding tot doktersassistente heb ik al vele jaren geleden afgerond. Na de vele reizen die ik gemaakt heb, werk ik nu sinds enige jaren bij deze huisartsenpraktijk. Naast het werk als doktersassistente ben ik uw aanspreekpunt met betrekking tot reizigersadvisering en ben ik spreekuurondersteuner huisarts.
Sandra Reijgersberg
Sandra ReijgersbergDoktersassistente
Een baan in de zorg heb ik altijd gehad. Na gewerkt te hebben in de kraamzorg en in het verpleeghuis ben ik doktersassistente geworden. Het werk vind ik nog steeds uitdagend. Naast de werkzaamheden als doktersassistente heb ik ook een SOA- spreekuur.
Heleen Lubach
Heleen LubachDoktersassistente
Na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik blijven werken in mijn opleidingspraktijk in Roelofarendsveen. Hier heb ik veel geleerd en gewerkt in een leuk team. Omdat de reistijd toch behoorlijk was, besloot ik verder te kijken. Nu ben ik doktersassistente in het Wateringse Veld. Ik kijk uit om iedereen, zowel patiënten als collega’s te leren kennen.
Jona Schuring
Jona SchuringPraktijkmanager
Sinds de oprichting ben ik verbonden aan de praktijk. Met mijn economische achtergrond ben ik een goede aanvulling op het team. Ik houd mij bezig met alle zaken buiten de zorg, te denken aan personeel, financiën en kwaliteit. Tevens ben ik in de praktijk de functionaris gegevensbescherming en de preventiemedewerker.
Sophie Gerlich
Sophie GerlichHuisarts i.o.
Mijn naam is Sophie Gerlich. Ik volg de driejarige opleiding tot huisarts via het LUMC. Het derde jaar leer en werk ik in huisartsenpraktijk Wateringse Veld onder begeleiding van huisarts Bas van Beek.