Hanneke Janssens - van Velsen
Hanneke Janssens - van VelsenHuisarts
Sinds 2007 ben ik als huisarts werkzaam bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
In 2015 heeft de praktijk een nieuw gedeelte geopend: een wederom moderne en fijne praktijkruimte. Afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in de zorg. Ondanks deze veranderingen kunnen wij nog steeds onze doelstellingen behalen: goede en laagdrempelige zorg op de juiste plaats.
Aandachtsgebied:
  • Plaatsing spiralen & CVRM

Sebastiaan van Beek
Sebastiaan van BeekHuisarts
Als huisarts ben je van alle markten thuis, en dat vind ik een grote uitdaging. Van burn-out tot ingegroeide teennagel, van borstvoedingsproblemen tot euthanasie. We hebben een groot team dat veel in huis heeft om samen met u tot de juiste zorg te komen. Kernwoorden: enthousiast, positief ingesteld, geïnteresseerd en chaotisch.
Aandachtsgebied:
  • GGZ & CVRM

Mariëlle van Veldhoven
Mariëlle van VeldhovenHuisarts
Na enkele jaren zowel bij Huisartsenpraktijk Wateringse Veld als bij andere praktijken te hebben waargenomen, zal ik vanaf heden deel uit maken van het vaste huisartsenteam van de praktijk. Dankzij het grote en bekwame team kan ik mijn werkzaamheden secuur en adequaat uitoefenen in deze moderne, stadse praktijk.

Aandachtsgebied:
  • EHBO & astma/COPD

Marit van Tellingen
Marit van TellingenHuisarts
Mijn naam is Marit van Tellingen. Ik ben al enige jaren huisarts. Afgelopen jaren heb ik in de regio Haaglanden waargenomen bij verschillende huisartsenpraktijken, waaronder ook deze praktijk. Vanaf 1 juli zal ik het team van huisartsen komen versterken, eerst op wisselende dagen en vanaf half september op maandag en woensdag.
Aandachtsgebied:
Paulette Oerlemans
Paulette OerlemansHuisarts
Ik ben Paulette Oerlemans-Egberts en al geruime tijd huisarts.
Mijn liefde voor het huisartsen vak ligt in de langdurige relatie die je met mensen aangaat. Het letterlijk mee mogen leven met de patiënten vind ik het meest bijzondere aan mijn werk als huisarts. Daarnaast gaat mijn speciale interesse uit naar vrouwenzaken. Ik plaats spiralen en pessaria en voer geregeld kleine chirurgische verrichtingen uit.
Saskia Kobes
Saskia KobesVerpleegkundig Specialist
Na vele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdeling orthopedie, ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding tot Verpleegkundig Specialist en heb per september 2017 mijn diploma. Het werk in de huisartsenpraktijk is erg divers. Naast het houden van spreekuur, heb ik ook een specialisatie in het bekijken van huidplekjes. Als VS begeleid ik de oncologische patiënt in elke fase (behandeling, palliatieve zorg, nazorg) na de diagnose kanker.
Else l'ami
Else l'ami Verpleegkundig Specialist
Na enkele jaren te hebben gewerkt als wijkverpleegkundige ben ik later begonnen aan de opleiding tot Verpleegkundig Specialist. Het werk in de huisartsenpraktijk is erg divers. Naast het houden van spreekuren, leg ik veel visites af voornamelijk bij ouderen.
Elise Keus
Elise Keus Physician Assistant
Na bijna 5 jaar bij de praktijk het vak doktersassistente geleerd en uitgeoefend te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb binnen de praktijk mijn Master Physician Assistant behaald. Ik heb eigen spreekuren en overleg zo nodig met de huisarts.
Ditteke
Ditteke Praktijkondersteuner en kwaliteitsmanager
Als praktijkondersteuner heb ik mijn eigen patiëntengroep. Tijdens de consulten begeleid ik hen bij het stoppen met roken, het juist innemen van medicatie, het volgen van de juiste leefstijl: kortom alles waardoor zij zich beter gaan voelen. Naast consultvoering besteed ik tijd aan het borgen van de kwaliteit van zorg.
Femke Praktijkondersteuner in opleiding
De zorg is voor mij niet helemaal nieuw aangezien ik een verpleegkundige achtergrond heb. Wel wil ik mij verder ontwikkelen en dat doe ik in de opleiding tot praktijkondersteuner binnen dit gezellige team.
Denise Praktijkondersteuner-GGZ
Mijn functie binnen de huisartsenpraktijk is praktijkondersteuner- GGZ. Ik ondersteun, na doorverwijzing van een van onze huisartsen, zowel volwassenen als kinderen door het voeren van langdurige gesprekken. Samen stellen we doelen en werken we eraan om een betere geestelijke gezondheid te bereiken.
Christa Praktijkondersteuner-GGZ
Mijn functie binnen de huisartsenpraktijk is praktijkondersteuner- GGZ. Ik ondersteun, na doorverwijzing van een van onze huisartsen, zowel volwassenen als kinderen door het voeren van langdurige gesprekken. Samen stellen we doelen en werken we eraan om een betere geestelijke gezondheid te bereiken.
Linda Praktijkondersteuner-GGZ
Mijn functie binnen de huisartsenpraktijk is praktijkondersteuner- GGZ. Ik ondersteun, na doorverwijzing van een van onze huisartsen, zowel volwassenen als kinderen door het voeren van langdurige gesprekken. Samen stellen we doelen en werken we eraan om een betere geestelijke gezondheid te bereiken.
Lotte
Lotte Doktersassistente
Na mijn stage hier bij de huisartsenpraktijk, heb ik eerst wat invalwerk gedaan en per september 2018 ben ik hier 4 dagen per week werkzaam als doktersassistente. De dynamiek van een huisartsenpraktijk spreekt mij enorm aan.
Leonie
Leonie Doktersassistente
Ik heb enige jaren als huidtherapeute gewerkt. Vorig jaar ben ik na stage te hebben gelopen bij deze huisartsenpraktijk geslaagd voor de opleiding doktersassistente. Ik werk met veel plezier en vind het werk nog afwisselender dan gedacht.
Wilma
Wilma Doktersassistente
Al vele jaren werk in de praktijk als assistente. U ziet mij aan de balie, spreekt mij aan de telefoon of komt bij mij op het spreekuur als u bijvoorbeeld uw oren wil laten uitspuiten, een wrat wil laten aanstippen of uw bloeddruk wil laten meten. Naast al het zichtbare werk verricht ik ook veel administratieve taken zoals postverwerking en in- en uitschrijvingen.
Joy
Joy Doktersassistente
Mijn opleiding tot doktersassistente heb ik al vele jaren geleden afgerond. Na de vele reizen die ik gemaakt heb, werk ik nu sinds enige jaren bij deze huisartsenpraktijk. Naast het werk als doktersassistente ben ik uw aanspreekpunt met betrekking tot reizigersadvisering en ben ik spreekuurondersteuner huisarts.
Sandra
SandraDoktersassistente
Een baan in de zorg heb ik altijd gehad. Na gewerkt te hebben in de kraamzorg en in het verpleeghuis ben ik doktersassistente geworden. Het werk vind ik nog steeds uitdagend. Naast de werkzaamheden als doktersassistente heb ik ook een SOA- spreekuur.
Heleen
HeleenDoktersassistente
Na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik blijven werken in mijn opleidingspraktijk in Roelofarendsveen. Hier heb ik veel geleerd en gewerkt in een leuk team. Omdat de reistijd toch behoorlijk was, besloot ik verder te kijken. Nu ben ik doktersassistente in het Wateringse Veld.
Mariëlle
Mariëlle Doktersassistente
Na enkele jaren als apothekersassistente gewerkt te hebben, ben ik bij deze huisartsenpraktijk als doktersassistente in opleiding gekomen. Door mijn kennis opgedaan in de apotheek kon ik de opleiding snel doorlopen en nu ben ik alweer enige jaren een vast gezicht en aanspreekpunt bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
TaahirahDoktersassistente
Sinds eind 2021 is Taahira bij onze praktijk werkzaam. Eerst als administratief medewerkster maar nu als doktersassistente in opleiding. Ik heb heel veel zin om hier veel te leren van collega’s en patiënten.
Silan Doktersassistente
In 2022 ben ik het team komen versterken als doktersassistente. Ik heb mijn opleiding bijna afgerond en heb door andere stages al veel geleerd in de praktijk. Nu ben ik blij dat ik hier kan laten zien waar ik goed in ben. Ik kijk er naar uit om iedereen, zowel patiënten als collega’s te leren kennen.