Huisartsen

Michel Schuring
Michel SchuringHuisarts
Na mijn afstuderen in 2005 wist ik meteen dat ik graag een eigen praktijk zou willen. Ik ben toen direct begonnen in een tijdelijk pand aan het Oosteinde. In 2007 ben ik samen met mijn assistente Wilma verhuisd naar ons huidige onderkomen. Sindsdien heb ik vele collega’s mogen verwelkomen. We werken er met ons team hard aan om de patiënt goede zorg te verlenen.

Aandachtsgebied:
  • Kleine chirurgie & diabetes

Hanneke Janssens - van Velsen
Hanneke Janssens - van VelsenHuisarts
Sinds 2007 ben ik als huisarts werkzaam bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
In 2015 heeft de praktijk een nieuw gedeelte geopend: een wederom moderne en fijne praktijkruimte. Afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in de zorg. Ondanks deze veranderingen kunnen wij nog steeds onze doelstellingen behalen: goede en laagdrempelige zorg op de juiste plaats.
Aandachtsgebied:
  • Plaatsing spiralen & CVRM

Bas van Beek
Bas van BeekHuisarts
Als huisarts ben je van alle markten thuis, en dat vind ik een grote uitdaging. Van burn-out tot ingegroeide teennagel, van borstvoedingsproblemen tot euthanasie. We hebben een groot team dat veel in huis heeft om samen met u tot de juiste zorg te komen. Kernwoorden: enthousiast, positief ingesteld, geïnteresseerd en chaotisch.
Aandachtsgebied:
  • GGZ & CVRM

Mariëlle van Veldhoven
Mariëlle van VeldhovenHuisarts
Na enkele jaren zowel bij Huisartsenpraktijk Wateringse Veld als bij andere praktijken te hebben waargenomen, zal ik vanaf heden deel uit maken van het vaste huisartsenteam van de praktijk. Dankzij het grote en bekwame team kan ik mijn werkzaamheden secuur en adequaat uitoefenen in deze moderne, stadse praktijk.

Aandachtsgebied:
  • EHBO & astma/COPD

Mary Groeneveld
Mary GroeneveldVerpleegkundig Specialist
Mijn naam is Mary Groeneveld en ik werk sinds 2012 in de huisartsenpraktijk. Hiervoor was ik werkzaam bij WZH. Ik houd mij vooral bezig met ouderenzorg, eigen spreekuren en kwaliteitsbeleid. Daarnaast heb ik bijzondere interesse in de begeleiding in de laatste levensfase.
Saskia Kobes
Saskia KobesVerpleegkundig Specialist
Na vele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de afdeling orthopedie, ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding tot Verpleegkundig Specialist en heb per september 2017 mijn diploma. Het werk in de huisartsenpraktijk is erg divers. Naast het houden van spreekuren, leg ik veel visites af.
Elise Keus
Elise Keus Physician Assistant i.o.
Na bijna 5 jaar bij de praktijk het vak doktersassistente geleerd en uitgeoefend te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. ik kan binnen de praktijk mijn Master halen met de opleiding Physician Assistant. Deze volg ik aan de Hogeschool Utrecht. Het praktijkgedeelte doe ik zowel in de huisartsenpraktijk als op externe stages in ziekenhuizen. meer informatie over mijn functie vindt u onder aanbod.
Jona Schuring
Jona SchuringPraktijkmanager
Sinds de oprichting ben ik verbonden aan de praktijk. Met mijn economische achtergrond ben ik een goede aanvulling op het team. Ik houd mij bezig met alle zaken buiten de zorg, te denken aan personeel, financiën en kwaliteit. Tevens ben ik in de praktijk de functionaris gegevensbescherming en de preventiemedewerker.
Manou van Everdinck
Manou van EverdinckPraktijkondersteuner
Het vak praktijkondersteuner geeft mij al vele jaren energie. Ik vind het fijn om mijn patiënten te ondersteunen en adviezen te geven. Mijn speciale interesse gaat uit naar diabetes (suikerziekte). Naast patiëntenzorg besteed ik tijd aan het borgen van de kwaliteit van zorg.
Ditteke Ernst
Ditteke ErnstPraktijkondersteuner
Als praktijkondersteuner heb ik mijn eigen patiëntengroep. Tijdens de consulten begeleid ik hen bij het stoppen met roken, het juist innemen van medicatie, het volgen van de juiste leefstijl: kortom alles waardoor zij zich beter gaan voelen. Naast consultvoering besteed ik tijd aan het borgen van de kwaliteit van zorg.
Maaike Vierbergen
Maaike VierbergenPraktijkondersteuner-GGZ
Mijn functie binnen de huisartsenpraktijk is praktijkondersteuner- GGZ. Ik ondersteun, na doorverwijzing van een van onze huisartsen, zowel volwassenen als kinderen door het voeren van langdurige gesprekken. Samen stellen we doelen en werken we eraan om een betere geestelijke gezondheid te bereiken.
Wilma Voogt
Wilma VoogtDoktersassistente
Al vele jaren werk in de praktijk als assistente. U ziet mij aan de balie, spreekt mij aan de telefoon of komt bij mij op het spreekuur als u bijvoorbeeld uw oren wil laten uitspuiten, een wrat wil laten aanstippen of uw bloeddruk wil laten meten. Naast al het zichtbare werk verricht ik ook veel administratieve taken zoals postverwerking en in- en uitschrijvingen.
Ginny Gardien
Ginny GardienDoktersassistente
Als doktersassistente ben je de spil van de organisatie. Geen dag is hetzelfde. Ook het werk is zeer divers. Dit maakt ons vak nooit saai. Daarom werk ik nog steeds graag als doktersassistente. Naast de werkzaamheden van assistente, ben ik uw aanspreekpunt met betrekking tot reizigersadvisering.
Lotte Alkemade
Lotte AlkemadeDoktersassistente
Na mijn stage hier bij de huisartsenpraktijk, heb ik eerst wat invalwerk gedaan en per september 2018 ben ik hier 4 dagen per week werkzaam als doktersassistente. De dynamiek van een huisartsenpraktijk spreekt mij enorm aan.
Leonie van Veen
Leonie van VeenDoktersassistente
Leonie is een sprankelend en enthousiast persoon. Zij heeft in augustus 2019 haar diploma behaald. Zij zal samen met onze andere assistentes u te woord staan aan de balie en telefoon.
Mariëlle van Zeyl
Mariëlle van ZeylDoktersassistente
Na enkele jaren als apothekersassistente gewerkt te hebben, ben ik bij deze huisartsenpraktijk als doktersassistente in opleiding gekomen. Door mijn kennis opgedaan in de apotheek kon ik de opleiding snel doorlopen en nu ben ik alweer enige jaren een vast gezicht en aanspreekpunt bij huisartsenpraktijk Wateringse Veld.
Joy Reijgersberg
Joy ReijgersbergDoktersassistente
Mijn opleiding tot doktersassistente heb ik al vele jaren geleden afgerond. Na de vele reizen die ik gemaakt heb, werk ik nu sinds enige jaren bij deze huisartsenpraktijk. Naast het werk als doktersassistente ben ik uw aanspreekpunt met betrekking tot reizigersadvisering en ben ik spreekuurondersteuner huisarts.
Sandra Reijgersberg
Sandra ReijgersbergDoktersassistente
Een baan in de zorg heb ik altijd gehad. Na gewerkt te hebben in de kraamzorg en in het verpleeghuis ben ik doktersassistente geworden. Het werk vind ik nog steeds uitdagend. Naast de werkzaamheden als doktersassistente heb ik ook een SOA- spreekuur.
Heleen LubachDoktersassistente
Na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik blijven werken in mijn opleidingspraktijk in Roelofarendsveen. Hier heb ik veel geleerd en gewerkt in een leuk team. Omdat de reistijd toch behoorlijk was, besloot ik verder te kijken. Nu ben ik doktersassistente in het Wateringse Veld. Ik kijk uit om iedereen, zowel patiënten als collega’s te leren kennen.