Wanneer kunt u zich inschrijven?

Wanneer u onder ons werkgebied valt en u heeft contact gehad met onze assistente kunt u  zich met behulp van onderstaand formulier aanmelden bij de praktijk als patiënt.
Naar aanleiding van uw aanmelding zal de assistente contact met u opnemen om de inschrijving definitief te maken. Hier heeft u uw BSN nummer voor nodig. Kijk onderaan voor de overige te volgen stappen.

Scroll door naar het formulier

Werkgebied

Onze praktijk is vol. Toch willen wij de bewoners van onze wijk Wateringse Veld de mogelijkheid bieden dichtbij een huisarts te hebben. Wanneer u, als wijkbewoner, bij ons patiënt wil worden neem dan contact op met onze assistente. Mocht er onduidelijkheid zijn of heeft u andere vragen, neem dan ook contact op met onze assistente.

Inschrijven

Voordat u ingeschreven kan worden moet er een aantal zaken administratief verwerkt worden.Stap 1: Uw inschrijfformulier invullen

Het inschrijfformulier graag zo nauwkeurig mogelijk invullen en versturen; per gezin is dat 1 inschrijfformulier.

Stap 2: De ziektekostenverzekeraar inlichten

Daarnaast moet uw ziektekostenverzekeraar weten dat u voortaan bij ons bent ingeschreven. Wilt u uw ziektekostenverzekeraar bellen om door te geven dat u een nieuwe huisarts heeft? Dit bespoedigt de verwerking.

Stap 3: Uw medisch dossier ophalen bij uw oude huisarts

Uw huisarts is in het bezit van een medisch dossier. Uw voormalige huisarts is verplicht het dossier aangetekend per post of via digitale verzending te versturen, of door persoonlijke overhandiging van hen aan een medewerker van onze praktijk.
Wanneer uw oude huisarts met het computerprogramma Medicom werkt, kan onderstaande code worden gebruikt om ook de electronische gegevens over te zetten naar onze praktijk.

MI: dokter Schuring
HJ: dokter Janssens
QQ: dokter Van Beek
VN: dokter Van Veldhoven.

Stap 4: inleveren van uw medisch dossier + ID-bewijs

Per 1 juni 2009 moeten wij bij alle nieuwe patiënten die zich inschrijven vragen om een identiteitsbewijs. De gegevens hiervan worden genoteerd in uw dossier.
Vriendelijk verzoeken wij u daarom dan ook om, als u de papieren in komt leveren, de identiteitsbewijzen van alle gezinsleden aan de assistente te tonen.

Stap 5: Kennismaken met uw nieuwe huisarts

Wilt u een kennismakingsgesprek met uw nieuwe huisarts, maakt u dan een afspraak via de assistente.

Wanneer u uw inschrijfformulier en uw medische dossier bij ons inlevert, bent u binnen enkele dagen bij ons ingeschreven.